Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Eltekniker - med fuld spænding

Eltekniker – med fuld spænding

Har du en solid elteknisk baggrund – og vil du gerne udfordres fagligt? Trives du samtidig med en afvekslende og udfordrende hverdag – og vil du gerne være med til at sikre, at der er rent vand i vandhanerne, og spildevandet bliver renset, så det kan løbe direkte ud i fjorden? Så er du måske vores nye kollega i Vandafdelingen.

Som eltekniker kommer du til at arbejde med vores scada system og PLC-styrede anlæg. Du vil referere til Arwos’ teamleder i team SRO og vil få en flok engagerede og energiske kolleger i hele Vandafdelingen.

Din baggrund
Din værktøjskasse består af:
• Elteknisk baggrund og erfaring
• Rutineret it-bruger med især et godt kendskab til Excel
• Erfaring med fejlfinding i PLC-styrede anlæg
• Kendskab til programmering af PLC’er
• Kendskab til programmering i scada system (SYS 2000)
• Gerne kendskab til IGE+XAO (Caddy) tegneprogram
• B kørekort er et krav

Dine ben har solid jordforbindelse, men du er samtidig ikke bange for at tænke ud af boksen og kan udfordre og inspirere dine kollegaer til at finde den bedste løsning i fællesskab.

Som person er du fleksibel, engageret, ansvarsbevidst og selvstændig. 

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår med bl.a. fast arbejdstid kl. 7-15 mandag-fredag. Du skal være villig til at indgå i vores vagtteam, hvis det viser sig at blive nødvendigt.

Hvis det er dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning på linket her. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte teamleder Rasmus Iversen på telefon 2498 9702

Arwos A/S’ seks selskaber og ca. 110 ansatte varetager alle opgaver inden for vand, spildevand, affald og genbrug i Aabenraa kommune. Arwos betyder ‘vores arv’- fordi vi som forsyningsselskab hver eneste dag tager hånd om vores fælles arv og naturens ressourcer, så de kan gives uspolerede videre til generationerne efter os.
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.